Засідання педагогічної ради

19 жовтня в Андріївському ліцеї №2 відбулося засідання педагогічної ради «Національно – патріотичне виховання учнівської молоді як фактор розвитку національної свідомості, громадянської активності, правових цінностей зростаючого покоління».
Мова йшла про те, що молоде покоління часто позбавлене почуття національної гідності, гордості та патріотизму. У цих умовах постає необхідність розв’язання найгостріших проблем, пов’язаних з формуванням національної свідомості та вихованням патріотизму. Вирішальну роль у патріотичному вихованні підростаючого покоління відіграє система освіти, зокрема особистість педагога, його особистий приклад, його погляди та практичні дії, що мають бути взірцем для наслідування. Педагог-організатор Наталія Анатоліівна прозвітувала про пророблену роботу з національно-патріотичного виховання. Досвідом з цього питання поділилися класні керівники:Ірина Миколаївна (4 клас), Віта Вікторівна(5 клас). Вчитель ЗВ Валерій Федорович у своєму виступі акцентував увагу на те, що одним із головних завдань сучасного закладу є формування національної свідомості та самосвідомості особистості підростаючого покоління, виховання громадянина України – патріота своєї Вітчизни.
Підсумовуючи висловлені думки, пропозиції виступаючих, члени педради погодились з тим, що національно- патріотичне виховання вважати пріоритетним напрямком виховної роботи навчального закладу.
Возможно, это изображение 10 человек и люди учатсяВозможно, это изображение 7 человек и люди учатсяВозможно, это изображение 7 человек и люди учатся